Krystallkule
Menu
Din handlekurv

Krystallkule

Krystallkuler med høy optisk klarhet.

Modell: Krystallkule
Crystal ball + glass standKlar krystallkule med glassokkel den kan ligge påLaget av krystallglass K9 med høy optisk klarhet.Diameter på Krystallkule: 50 mm GlassokkelVekt: 200g    ..
199,-
Modell: Krystallkule
Crystal ball + glass standKlar krystallkule med glassokkel den kan ligge påLaget av krystallglass K9 med høy optisk klarhet.Diameter på Krystallkule: 60 mm GlassokkelVekt: ca.315g    ..
269,-
Modell: Krystallkule
Klar krystallkule med en vakker skytsengel inni.Diameter på krystallkule: 80 mmKrystallkulens vekt: 630-650gKommer i en blå eske   ..
499,-
Brand: Lisa Parker Modell: Krystallkule
Lisa Parker -  Mystical crystal ballKlar og kraftfull krystallkule med glassokkel den kan ligge påDiameter på Krystallkule: 75 mm Glassokkel:  3 x 3 x 1.5cmTotalvekt: 750g..
389,-
Modell: Krystallkule
Klar krystallkule med sokkel den kan ligge påDiameter på Krystallkule: 80 mm TresokkelVekt 850 gKommer i en svart eske   ..
599,-
Selenitt - Krystallkule holder Selenitt - Krystallkule holder
Nyhet
Modell: Selenitt
Selenitt holder for krystall kuler – 5cmSelenitt har en meget høy lysfrekvens og bringer lyset inn i materien. Det er en sterk healingsten som virker inn på alle plan, både fysisk, psykisk og åndelig. Selenitt har en rolig og fredfull energi som inviterer oss til å gå inn i en lysende ny fremt..
149,-
Showing 1 to 6 of 6 (1 Pages)
Dine data, dine valg
Vi bryr oss om ditt personvern. Les mer om dette her.