Salvie rensing

"Smudging" er en gammel indiansk metode for rensing og balansering av aura og energier av mennesker, dyr, rom og objekter
Brukes gjerne før meditasjon, healing m.m

Hold en skål eller et fat under salvien når du arbeider med den for å unngå dryss. Har du sand i skålen, kan salvien lett slukkes etter bruk.

Husrens

Når du trenger å rense huset ditt for negative energier eller drive ut onde ånder av gamle hus. Åpne alle vinduer og dører, tenn salvien og spre røyken rundt i alle rom. Pass på å hold bunten så høyt du kan og få med alle hjørnene. Bruk gjerne en fjær for å føre røyken dit du ønsker. Gå inn i hvert rom, visualiser gjerne hvitt lys og renhet mens du bruker salvien. Når du til slutt kommer til ytterdøren sier du f.eks: Dette hjemmet er nå renset og velsignet for negativitet. Dere som ikke ønsker det beste for de som bor her er ikke velkomne. Gå så ut av døren, lukk den, og før salvien rundt døren og karmen.

Aurarens

Rens av deg selv og auraen din.Bruk gjerne en fjær, eller gin hendene dine over røyken for å føre røyken mot kroppen. Start på toppen av kroppen og fortsett nedover. Prøv å få med så mye som mulig. Andre kan også rense auraen din, de starter da på sammen måte med hodet først. Deretter føres røyken ned til tærne, foran og bak, og over hele omrisset av kroppen din.

Rens av gjenstander

Tenn en kvist eller hele salviebunten og hold gjenstanden over røyken. Er gjenstanden for stor og tung, føres salvien rundt så godt det lar seg gjøre. Bruk gjerne en fjær for å føre røyken dit du ønsker.

Rens av stein og krystaller

Tenn salvien og hold stein/krystallene over salvierøyken, før de frem og tilbake til du ser at røyken pakker seg rundt steinen og kapsler inn negative energier. Når røyken forsvinner, tar den med seg de negative energiene. Husk å ha et vindu åpent i nærheten så de negative energien forsvinner ut.
En annen måte er å klippe opp deler av salvien,og deretter legge det i en skål. Legg krystallen oppå, og salvien vil trekke ut all negativ energi i løpet av natten.