Her kan du lese litt om bruk av pendel

En pendel kan brukes til så utrolig mye. Her skal vi forklare på enkel måte hvordan du kan få svar på enkle spørsmål til mer avanserte, med hjelp av ja og nei svar.

En pendel kan oppfattes som en forlengelse av din egen intuisjon fordi den brukes til å få tilgang til informasjon, som allerede eksisterer i din underbevissthet.

Når du har funnet en pendel som føles riktig ut for deg, tar du pendelens lenke mellom tommel og pekefinger, støtt gjerne albuen på et bord eller et armlene sånn at den er mest mulig stødig, og la pendelen henge rett ned, øv deg først på å holde den rolig. Etter det kan du gjerne leke deg litt med den, be den om å snurre til den ene siden, for så å snurre til den andre siden, sånn at du blir kjent med pendelen før du begynner å bruke den.

Før du starter å stille spørsmål til pendelen må du finne ut hva som er ja og nei. Dette finner du ut ved å spørre enkle spørsmål som du vet svaret på. f.eks hva du heter eller lignende. Dette må gjøres for at du skal få vite hva som er eksakt ja og nei. Still gjerne flere kontrollspørsmål, så du blir sikker på hva som er hva. Det er alltid lurt å starte med dette ved hver spørreseanse, slik at du blir sikker på hva som er ja og hva som er nei.

Fra en dag til en annen kan pendelen forandre bevegelsene for ja, nei og kanskje/vet ikke, og det kan skape kaos og misforståelser hvis du ikke er klar over hva som foregår.

Noen ganger vil pendelen gi deg et kanskje/vet ikke svar, grunnen til det kan være at den ikke vil gi deg noe svar eller at ditt spørsmål ikke er klar for å bli besvart enda. Andre ganger kan det hende att  den ikke bevege seg, gi den da litt tid, eller hvis signalet er uklart, prøv da å omformulere spørsmålet og prøv igjen.

Det er viktig at spørsmålene er klare og konkrete sånn at det ikke oppstår misforståelser. Det er også viktig å være avslappet og rolig i tankene mens man venter på svar. Er det vanskelig å tømme hodet, kan noen minutter med meditasjon hjelpe, eller man kan bruke andre meditasjonshjelpemidler som lys, røkelse og krystaller.

En god skikk er alltid å takke pendelen pent etter bruk, da vil pendelen bli din venn. Den er ditt personlige redskap og bør ikke bukes av andre enn deg. Men den kan brukes hvor som helst og når som helst

Lykke til!