Happiness stones

Ti lykkekrystaller som kan hjelpe oss med å oppnå mer glede, lykke og positivitet i livene våre.

Ved hjelp av visse krystaller, som vi kaller Happiness Crystals, kan vi skape en sinnstilstand som bidrar til den lykke vi søker. Healing stener avgir unike frekvenser som kan fungere sammen med våre personlige energifelt for å støtte og balansere oss.

 

Amazonitt inspirerer til håp, lekenhet og en bekymringsfri holdning. Denne lykkekrystallen hjelper oss med å få tilgang til vår indre sannhet og personlige kraft, slik at vi kan gå inn i vår ekthet og gi oss muligheten til å leve livet fullt ut.
Den hjelper oss til å nyte lykkeligere forhold ved å forbedre kommunikasjonsevnene og forståelsen av andre.
Amazonitten tillater oss også å gi slipp på vår begrensende tro og følelsesmessige blokkeringer og fremmer vår intuisjon slik at vi kan bli veiledet til å ta sunnere avgjørelser som fører oss til et lykkeligere sinn.

Amazonitt
Amazonitt

 

Ametrin er en annen flott sten som kombinerer ametystens fred og gleden fra citrin.
Denne harmoniske blandingen av disse to krystallene gir balanse i vårt åndelige og mentale selv og våre feminine og maskuline energier.
Den fremmer mental klarhet og optimisme, og derved utløser positive endringer i våre liv. Det gir innsikt i årsaken til problemene, samt motivasjonen til å gjøre endringer.

Ametrin
Ametrin

 

Ametyst er en vakker krystall som bringer oss til en rolig og sentrert sinnstilstand, men likevel løfter oss samtidig. Den både avgjør og klargjør sinnet, som gir oss fred i de mørkeste tider.
Ved hjelp av ametysten kan vi redusere stress og leve et mye lykkeligere liv.
Den er også en av de beste steinene for å utvikle vår intuisjon og koble oss til det guddommelige, slik at vi kan bygge vår åndelighet og få tilgang til høyere vibrasjoner som fremmer fred og glede.

Ametyst
Ametyst

 

Bergkrystall er kjent som mesterkrystallen, den renser kroppen, sinnet og ånden vår og gir balanse i chakraene.
Den forbinder oss med høyere ånd, rydder sinnet og hjelper oss å oppnå våre intensjoner.
Det er en av de beste krystallene for lykke fordi bergkrystallen bringer høyt vibrerende helende lys inn i kroppen og hever vibrasjonen vår slik at vi kan oppnå den lykken vi ønsker.

Bergkrystall
Bergkrystall

 

Rosenkvarts er den primære krystallen for kjærlighet. Den fremmer kjærlighet og medfølelse på alle nivåer, hjelper oss å motta mer kjærlighet, gi ut kjærlighet og elske oss selv.
Den bringer kjærlighet til enhver følelse, og demper følelser av sinne og anger, og setter oss i en roligere tilstand. Den løfter humøret vårt på en mild, kjærlig måte, rydder ut negativitet og frigjør følelsesmessige traumer, smerter og hjertesorg.
Rosenkvarts forbedrer også forholdene våre ved å hjelpe oss å akseptere andre.

Rosenkvarts
Rosenkvarts

 

Onyx er en flott stein som beskytter mot skadelige ånder og kan forhindre at en ånd drenerer din psykiske energi. Det sies at den beskytter en mot psykisk angrep ved at den absorbere og transmuterer negativ energi, noe som gjør den til en spesielt god beskyttelse mot svart magi.
Bruk svart onyx for å oppmuntre til lykke og hell.

Onyx
Onyx

 

Citrin er en av de best stenene når man ønsker å fremme lykke. Den gir en sterk følelse av vitalitet og tiltrekker seg positive ting til oss.
Det er en munter krystall som bringer solens utstråling inn i energifeltet vårt, og fremmer bekymringsløse, modige følelser som forbedrer vår selvtillit og motivasjon og hjelper oss å manifestere våre drømmer.

Citrin
Citrin

 

Røykkvarts er en av de beste krystallene for å hjelpe oss med å gi slipp på det som holder oss tilbake. Den frigjør negative følelser og tro som ikke tjener oss, og letter følelsesmessig stress.
Den gjør dette ved å bringe inn lyset, gi oss håp og berike oss med frisk, ny energi som er oppløftende og balanserende.
Denne lykkekrystallen renser det tunge mørket inne i oss og erstatter det med letthet.

Røykkvarts
Røykkvarts

 

Tigerøye hjelper oss med å overvinne mye av det interne rotet som holder oss tilbake i livet. Den fremmer indre styrke, tillit og mot.
Den balanserer våre liv og gir oss harmoni. Med hjelp av denne stenen kan vi nyte nye perspektiver, kreative løsninger og muligheten til å la ting prelle av oss.
Tigerøye bidrar til at vi får mer viljestyrke, og vi føler oss inspirert til å la vår intuisjon lede oss til lykke og velstand.

Tigerøye
Tigerøye

 

Gul jaspis ligner citrin ved at den bringer solens stråler inn i våre liv, noe som gjør den spesielt flott for å forbedre vintermelankolien.
Det gir positive energier, hjelper oss med å holde oss optimistiske og bidrar til at negativitet blir til positivitet. Den forbedrer vår selvtillit og fremmer mot og indre styrke.
Det gir selvdisiplin og fysisk utholdenhet og hjelper oss med å gi slipp på bekymringer om hva andre synes.

Gul jaspis
Gul jaspis